…48 Hrs.

26 10 2012

Jahapp. Så har man snart vart i staden som aldrig sover i 48 timmar. Varmt och härligt är det, fick se och höra att dagen efter jag åkt så hade de börjat snöa. Väldigt lyckad timing. Är så glad av att slippa se en enda flinga av de små vita otygen. Så vad har hänt under dessa snart 2 dygn. Resan hit gick mer eller mindre väldigt smärtfritt, resan från Stockholm till Kiev gick väldigt fort, tack vare att man lyckades få lite sömn. Var tok trött. Och bytet i Kiev gick även de smärtfritt. Mycket liten flygplats och väldigt mycket folk. 2 timmar väntan, helt okey. Resan därifrån till Bangkok var lite mer dryg, men det funkade. Fick en väldigt trevlig amerikanska brevid mig vid namn Pamela, 39 år och bosatt i Oregon. Hade tydligen varit på resande fot under 4 månader.

Flygplanet och inredningen var nog under all kritik, men man får ju vad man betalar för. Monitorerna var väldigt dåliga, satt på tok för lågt om man inte satt på knä på golvet då. Fjärrkontrollen/joypaden var trasig, så de gick ju inte att spela nåt spel då, inte heller se på film, för man fick inga hörlurar. Lampor var trasiga i taket, och några paneler hade lossnat och bara hängde. Slitna stolar, och världens minsta kuddar fick man, typ 1 cm tjocka. TUMMEN UPP!!! Maten var väl sisådär, första måltiden måste vart gulasch eller nåt, och med lite salt och peppar så var det riktigt gott faktiskt. Till skillnad från den andra måltiden som var mos och fisk, och den var kall i mitten och tror de låg ett halvt smörpaket och flöt runt under moset. Inte fräscht, där skulle Ramsay vart å skällt lite.

Väl framme i Bangkok så var de bara att springa på till tullen, och tro på fan, jag var 3e första på plats där. Otroligt skönt att slippa köa där, lika bagaget kom väldigt fort, och även där så var man bland de första. Så de var bara att slänga sig i närmsta taxin å ta sig till hotellet. Vid ca 04.30 på morgonen så var man framme, trött och jävligt seg så var de bara att slänga sig i sängen. Men, slår man på a/c så lät den som ett tröskvärk och den stod ca 10 cm från sängen!!!! Gick det bra att sova, nope, och till råga på de så började ju självklart byggarbetarna utanför att snicka och hamra rör vid 7 snåret. Nåja, som tur var jag riktigt trött, så jag lyckades ändå få lite sömn och upp kom jag vid 15 tiden.

Upp och göra sig i ordning för lite riktig thai käk. Ner på haket vid sidan om hotellet, och inhandla lite Crispy Pork med ris för 30 baht. Väldigt prisvärt, och gotti gott gott. Resten av dagen var lugn, prata med lite vänner runt omkring landet och fixa med telefon nummer och dylikt. På kvällen dock så blev jag bjuden på utång med en tjej och hennes syrra. Kaos. Jack Daniels. Gangnam Style. OCH Dr. Alban. Minns inte vad stället hette jag var på, men folk var de mycket indier dock, och dessa ”rika” indier är som parasiter, vilket thailändarna själva verkar tycka. Nog om det. Alla är nog inte så. Kvällen, natten blev sen. Kom hem 05 på morgonen. Bara sova å upp igen sen. Och idag då, så har de vart lugnt, var till MBK och gick på bio med en vän, vi såg Silent Hill: Revelation 3D som jag verkligen kan rekommendera. Bytt rum har jag gjort, med en a/c som sitter i taket istället för i öronhöjd vid sängkanten. I övrigt är det inte så mycket mer som har hänt, någon telefon har jag inte handlat än, men det kommer. Man vill helst ha en thailändare med sig så dom inte blåser en farang. Får se vad morgondagen har att komma med.

Over and out // Rob

Annonser

Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: