…The Countdown

9 08 2012

Så var det dags igen då. Biljetten är bokad och betald för än en gång en resa till paradiset Thailand. Ja, mer paradis än vad Sverige kan erbjuda i alla fall. Visumet är införskaffat, så nu är det bara väntandet kvar då. Den 24:e Oktober bär det av igen då, exakt 2 år sedan jag åkte iväg sist. Fan vad tiden springer på, tyckte det var nyss jag kom hem.. vart tog tiden vägen?

Åker med Aerosvit Airlines den här gången, enkel biljett igen, får se hur det kommer att gå. Har aldrig åkt med dom tidigare, men har hört att dom är rätt okey faktiskt, så det blir säkert skitbra i slutändan. Ska bli skoj att se hur Lanta ser ut 1.5 år senare sen man var där. Ser fram emot att få äta thai käk hos Krua Kritsana igen, grymt god mat där, och billigt. Haket som låg ett stenkast från skolan, har väl bilder på stället någonstans tidigare i bloggen.

Så medans man väntar så är det väl lite saker att ta tag i, packandet senare, flytt av diverse grejer, fixa i ordning laptopen, och givetvis lira lite The Secret World innan de bär av. Grymt kul MMO. Och försöka rita lite mer.

 

Over and out // Rob

Annonser

Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: