…Can’t Hardly Wait!

2 07 2011

Ny dag. Ganska soft dag, förutom att det har regnat hela dagen i princip. Var iväg till Danny’s Shop för att beställa en skräddarsydd kavaj, den går lös på 3800 baht. Är väl egentligen inte dyrt med tanke på vad den kostar hemma. Så det ska bli intressant. Ska dit på måndag igen för en första provning. Bredvid shoppen fanns även Scan Deli som är en liten scandinavisk restaurang, men som även har en shop där man kan handla diverse saker, såsom Ahlgrens Bilar, Herrgårdsost och annat smått och gått.

Väl här så passade vi på att käka. Jag och Jimmie käkade, medans Grace var lite avvaktande gällande svenskt käk. Hur kan man avvakta köttbullar, som är så gott.

  

Köttbullar med mos, och pannbiff med kokt potatis blev det för oss. Mycket gott var det. Och för 195 baht. Hela veckan har man väntat in Transformers: Dark of the Moon som hade premiär i onsdags, och för första gången ska jag få gå på Imax och sen den i 3D.

Efter käket så bar det av till Paragon för att vänta in filmen. Liten miss av biofolket blev det dock. Föreställningen ska ju börja 16.40, insläpp blev först vid 16.50. Vi lyckades bli bland som första som blev insläppta, vilken tur säger jag. När vi väl kom in, hittade vår plats och parkerade oss, så tog de 10 sekunder innan det var dags att visa respekt för kungen. Ställa sig upp och lyssna på sången (Det är alltid så innan varje film på bio). Och direkt efter den så började filmen. Och då var det fortfarande folk i kö som väntade på att komma in. Halva salongen var kvar utanför. Hade ju vart sjysst mot dom att vänta tills alla gått in innan man slår igång huvudfilmen. Men men, hur som helst så var det en klockren film, och vilka snygga 3D brillor man fick. Gigantiska. Osköna. Men filmen var asbra.

  

En film som jag starkt kan rekommendera, och definitivt Imax. Tror detta var första gången som jag inte såg någon som pratade i mobil telefon. Mycket bra. Frågan är nu om man får nån mer chans att gå på Imax. Men det visar sig. Nu är det i alla fall godnatt, klockan är 00.32.

Over and Out // Rob

Annonser

Åtgärder

Information

One response

2 07 2011
Mats

Heja Robban 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: