…The Dark Half

24 02 2011

Två delprov har avverkats den här veckan, idag och igår. Och det var dessa två som man har oroat sig över, och det är super skönt att dom äntligen är gjorda. Gårdagens första delprov, intervju, gick förvånansvärt bra och det mesta flöt på riktigt bra. Vissa grejer fick man tänka lite innan man kunde svara, men svaren fanns nånstans där inne. Intervju delen bestod i största del av frågor kring vad man var mest rädd för, vad gör en glad, vad man tyckte om och inte tyckte om i Sverige respektive Thailand. Sen var diverse andra små frågor, och så förklara vägen på en liten karta, ta sig från punkt A till B. Fick 36.5 poäng av 40 möjliga.

Dagens delprov var lyssning, och den var sjukt svår. Lyssnings provet i sig innehöll 7 moment som man skulle klara av. Hade min laptop med mig till skolan och lyssnade på ljudfilerna i den, det tog i princip hela dagen, men jag svarade på alla frågor, men om det är rätt, det återstår att se. Hade nog kunnat fått resultatet idag, men tyvärr så var vår lärare Memmy med i en liten moped olycka igår, skrapade upp benet lite. Kanske är där imorgon, men då har jag åkt till Phuket. Men jag får nog veta svaret nästa vecka. Har 2 del prov kvar nu, skrivning och läsning, men dom oroar jag mig inte för.

Den här veckan har varit sisådär med vädret också, det har regnat skvätt vis, men det har vart mycket molnigt, och inte så mycket sola. Kan i och för sig vara skönt att vila huden lite ifrån alla sol. Har börjat smörja in mig lite smått med Aloe Vera igen.

Som för övrigt är min bästa vän efter en dag i solen. Har man blivit röd så är det bara att smeta på detta underverk, och smärtan och större delen av klådan (om man nu fått det) försvinner. Helt underbart. Kyler ner huden också.

I veckan var vi till ett nytt mat ställe på stranden som heter Thai Cat, och där grabbarna käkade mexikansk mat. Ångrade att jag åt Paneng curry. Visserligen var den god, men tacosen och enchiladan såg grymt god ut, för att inte nämna hur det doftade… 200 baht för en stor tallrik me 2 rejäla tacoskal fyllda med diverse saker, inkl en stor lass riven ost. Och 2, tror jag, fina enchiladas med härlig fyllning. Får nog bli en sådan för mig  någon dag framöver.

Så i helgen kommer jag befinna mig på Phuket för att gå på bio, och kommer hem på måndag igen. Lite dåligt planerat av mig, då Oscarsgalan är på söndag, och visas LIVE 07.30 på måndag morgon thai tid. Kommer lagom hem då den slutar. Så traditionen bryts i år, efter 11 Oscarsgalor i rad. Ska bli kul att se vilken som vinner Bästa Film. Hela 10 nomineringar i år i den kategorin. Dock har jag inte sett en av dom, men desto mer och se den dagen man får upp hemmabion igen. Får väl ladda hem galan från nätet å se på tisdagen. Så den som avslöjar vinnarna för mig… Den…. Kanske bäst att isolera sig tills man sett den. Stänga av telefonen, och ge fan i facebook och alla forum, och undvika allt folk.

Over and Out // Rob

 

Annonser

Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: