…Dude, Where’s My Beer?

9 02 2011

Onsdag, och återigen så spelar Job 2 Do på ön, alldeles i närheten där vi bor. Men fick reda på att dom spelar ju gratis nästa vecka, så man kanske går då. Känns som att det är lite onödigt å betala, visserligen är det inte alls dyrt, 300 baht. Men varför betala när man har chans å se dom gratis. Och nej, jag är inte snål. Igår släppte blocken i skallen, har varit mer eller mindre förbannad och frustrerad i 1.5 vecka för att jag inte fattat eller fått in några nya ord. Men igår efter fruktrasten vid 10.10am, så kom jag tillbaka in i klassrummet och det var en massa nya ord om hus och delar på huset. Allt fastnade på en gång. Skitskönt. Likadant kändes idag med. Man slipper plugga hemma, vilket är skönt.

Efter skolan så var det slappt, gick ner på stranden vid Funky Fish och tänkte spela lite volleyball, men planen var upptagen av diverse folk, så det blev inget.

Blev lite bad istället, och sen sola. Har lyckas bränna låren så man flagnar nu, men det känns inget dock. Är väl bara att sola vidare då. Men det är riktigt varmt i solen, och varmare kommer det att bli när varmaste månaden börjar närmare sig. Ska bli intressant att se och känna hur april månad blir, och att få uppleva songkran.

Efter bad så gick vi till andra stranden, Klong Dao, och på någon bar där för att ta det lugnt. Naiyana tog oss dit, och vi satt å snackade mest. Eller dom, själv satt man mer tyst och försökte ta lite bilder med kameran.

Anders och Peter delade på en öl, medans Naiyana tog en strawberry-någonting. Ölen tog slut snabbt, så Anders satt väl å funderade var den tog vägen… Så en sen eftermiddag på Klong Dao blev det innan det var dags att åka hem och duscha. Och sen bege sig till Funky Fish igen för en middag. Blev totalt 12 personer. Tog med kameran, MEN, hade ju glömt minneskortet i datorn, så det blev inga kort där. Skit då. Så det blev bara dessa idag.

Over and Out // Rob

Annonser

Åtgärder

Information

3 responses

9 02 2011
Mats

Matfestivalen skulle ju börja idag oxå på vår strand.. men vart faan är den?

9 02 2011
Robert Johansson

Var det idag.. hmm… får kolla om det imorgon då…

10 02 2011
emma

matfestival? Låter spännande, jag vill med!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: