…Exam!

1 02 2011

Veckorna går, det är redan Februari och det känns som att det var typ förra veckan som man började skolan. Sedan Malaysia resan så har livet återgått till det vanliga här på Koh Lanta. Under den veckan var det mycket folk här, speciellt på stränderna, men under helgen som gått så har hälften bara försvunnit känns det som. Stränderna är halvt öde, ganska skönt dock, men lite mindre ögongodis att titta på. Under låg säsongen så lär väl stränderna bli spök stränder, med vinden som piskar upp sanden mellan barerna, och tumbleweeds som blåser studsande förbi.

Satt nere hos Peter helgen vi kom hem från Malaysia och denna lilla krabat kom inflygandes och satte sig på min hand. Märklig liten sak. Den kvällen, eller om det var på söndags kvällen så introducerade Peter mig för en tjej som var kompis med hans tjejkompis, och vi satt och pratade lite på en bar. Trevligt var det.

Och under veckan har det varit mycket plugg inför provet som var i fredags. Veckan har varit intensiv, och man har blivit mer och mer nervös inför provet. Men vi har också fått mycket hjälp av läraren, och fått mycket tid att plugga under skollektionerna så man har kunnat fråga om saker och ting. Provet som kom på fredagn höll på hela dagen och bestod av 7 moment, inom intervju, läsning, lyssning och skrivning.

Intervjudelen var väl det moment som gick sämst. Men jag hoppas att bli bättre på den med tiden. Nästa del, är slutprovet för den här kursen, och den kommer hålla på under en hel vecka. Den ser jag inte fram emot, och vet kommer att bli svår. Vet att i prat delen så ska man kunna argumentera om vad det är för skillnader mellan Sverige och Thailand och säga vad som är bra och dåligt. PÅ THAI dessutom. Men det får väl gå som det går.

Bränt mig på huvet har jag oxå.. så härligt är det. Men tur att man har Aloe Vera kräm som ja köpte på apoteket för 400 baht. Ren aloe vera, och det är bland det bästa jag använt någonsin för solbränna. Kommer köpa me mig hem ett par såna tuber, är klart värt pengarna, speciellt om man har lätt för att bränna sig som en annan har.

Så nu har Peter också börjat plugget, och antar att han känner som vi gjorde dom första dagarna. Att man inte fattar ett jota. Men det kommer som sagt.

Kort uppdatering blev det här, och lite bilder. Men men, kanske blir mer nästa gång.

Over and Out // Rob

Annonser

Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: