…another day in Bangkok.

28 10 2010

Så har ännu ett par dagar i Bangkok avverkats. Har väl inte direkt gjort speciellt mycket förutom att strosat runt å kollat, ätit och slappat på rummet. Men imorgon fredag, blir det minibuss till Tomas och Nee i Prachuap Kirikhan. Tog fel på dagarna då jag trodde att utcheckningen var på lördag. Får se hur det blir med WiFi där nere, i värsta fall blir man väl utan nät tills jag kommer tillbaka till Bangkok den 1:a eller 2:a november.

I övrigt så har det vart händelselöst, igår kväll var jag till en barbeque buffé, och hade naturligtvis glömt kameran. Men hur som helst så är det en jäkla massa bord upp ställt, och alla har en varsin grill uppställd mitt på bordet. Så får man gå och hämta råvarorna själv och sitta å grilla. Och man blir uppassad när det gäller dricka, så fort det börjar sinas i glaset så får man påfyllning av dricka. Man behöver aldrig bry sig att det blir tomt. Det grillades kyckling, nötkött, och i det kokande vattnet så öste man ner grönsaker och nudlar. Och en mängd olika såser att doppa allt i. Och äta hur mycket man vill för endast 109 baht + dricka.

I morse så blev det ett kort på grönskan utanför balkongen, och på gatan till lunch stället. Provade att äta hos en annan gammal dam, och se om maten va bättre här.

Av någon anledning så är alltid dessa gummor halv griniga när man ska beställa mat, men hur som helst så är maten inte fy skam. Denna gång åt jag Pad kra pao kai dao med kyckling. Det är då ris med wokad kyckling och grönsaker, chili, vitlök och basilika, som toppas av ett stekt/friterat ägg.  Hyffsat gott, men har ätit godare.

Som avslutning på lunchen gick jag förbi te damen som fixar i ordning lite is te. Gott är det och fler sådana lär det bli.

Nu är det kvällen, så man lär väl packa lite så får det avklarat.

Over and Out // Rob

 

Annonser

Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: