…one day in Bangkok

26 10 2010

Så har man vart här i 1.5 dygn nu då, flygresan ner gick bra, men både Peter och jag trodde vi hamnat på Thai Airs dagis flyg, för så mycket ungar som flög med oss har jag aldrig sett i ett och samma plan. Men det gick bra. En norsk brud fick bredvid oss oxå, som i stort sett sov hela resan ned förutom när hon skulle käka. Det är så man ska göra. Någon blund fick vi inte, så de blev mest att lyssna på lite ljudböcker och musik, å sitta å bubbla en massa. Ont i huvudet fick man oxå, men man fick lite thailändsk huvudvärkstablett med krut i, försvann inom en timme. Ingen film blev det heller, visade 2 filmer, Twilight Eclipse och Cyrus. Men orka se film på planet. Första dagen i Bangkok var mer eller mindre som en zombie, lade mig väldigt tidigt, och sov halvt som halvt. Åska och en halvtaskig A/C, men vaknade vid 12 tiden dagen efter.

Gatan under Skytrain stationen On Nut där jag strosade omkring. En massa stånd efter vägen där allt möjligt såldes, passade på att köpa en Chah Yen, isté, som är ruskigt gott och svalkande, dock sött.

Efter lunchen blev det en tripp med Skytrain till Siam Paragon, och in till shopping centret, men fan va dyrt de var i vissa butiker. Köpte 2 tshirts också, och kollade efter en ny resväska då min gick sönder under resan. Jävla skit, dragkedja och lås var helt borta, fick lov att tejpa ihop skiten med eltejp, som Peter hade med sig, tack å lov. Efter shoppingen blev det åka upp till övervåningen och se på filmen Red. Mycket bra film!

Nej, nu blir det slappa, lite TV sen godnatt!

P.S. Som vanligt, klicka på bilderna för större versioner.

Annonser

Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: